Qui és?

Va nàixer a Monòver el 13 de juny de 1972 malgrat aparentar haver-ho fet mínim una dècada més tard o, almenys, això vol pensar ella.

Llicenciada en Sociologia per la Universitat d’Alacant, actualment treballa a l’Ajuntament de Monòver en horari de matí mentre que la vesprada la dedica íntegrament a córrer d’extraescolar en extraescolar amb els seus fills.

En 2002 va publicar el seu primer llibre de monòlegs Sempre plou quan no hi ha escola, que un agosarat Andreu Buenafuente es va atrevir a prologar.

Des de 2002 i fins a 2007 va posar en escena els seus monòlegs a diferents llocs de la Comunitat Valenciana i va participar en programes diversos com “Parlar Sol” de Reus Televisió i “L’escenari” de Punt2. A més d’exercir també com a presentadora d’actes diversos, una tasca que va haver d’aparcar momentàniament per a dedicar-se a “criar”. Ara, aprofitant que Arnau i Amàlia van deixant que torne, un poc, a ser persona de nou reprèn la seua afició per l’escriptura sense més pretensions que gaudir amb l’experiència com ja ho fera anys enrere.